De Duizendpoot: professionele elektriciteits- en schrijnwerken

Bent u op zoek naar een vakman die allerhande werken deskundig voor u kan uitvoeren? Vertrouw dan op de kennis en ervaring van De Duizendpoot uit Zomergem! Ik ben gespecialiseerd in schrijnwerk en elektriciteit, en kan zelfs de totaalafwerking tot in de puntjes voor u verzorgen. Ik ben werkzaam in heel Vlaanderen.

 

Schrijnwerk

Zowel voor kleine projecten als voor volledige nieuwbouw of verbouwingen kunt u een beroep doen op mijn diensten. U kunt bijvoorbeeld bij mij terecht voor het inrichten van uw kantoor of voor het vervaardigen van meubels op maat. Maar ook voor grotere werken, zoals houtskeletbouw, bent u bij mij aan het juiste adres.

 

Elektriciteit en domotica

Uw elektriciteit is bij mij in goede handen. Ik sta in voor de plaatsing van de elektrische installatie in nieuwbouwprojecten. Ook de uitbreiding en herstelling van uw elektrische installatie wordt door mij vakkundig uitgevoerd. Ontdek de voordelen van domotica! Dankzij domotica wordt uw elektrische installatie een intelligente unit die allerlei toepassingen vanop afstand regelt. Zo kunt u uw verlichting, rolluiken, verwarming alarm en home cinema met één systeem bedienen. Domotica zorgt voor een efficiënt, duurzaam en energievriendelijk gebruik van uw elektrische installatie.

Sanitair en centrale verwarming

Ik ben uw specialist voor de plaatsing van uw centrale verwarming en voor sanitaire installaties. Ook als u uw huidige centrale verwarming of sanitaire installaties wenst aan te passen of uit te breiden, kunt u bij mij terecht. Wilt u besparen op uw energiefactuur? Kies dan voor centrale verwarming met zoneregeling. Op deze manier kunt u in elke kamer de gewenste temperatuur bepalen, zodat geen onnodige warmte verspild wordt. Een bijkomend voordeel is dat u de temperatuur op voorhand kunt instellen.

 

Thuisnetwerken

Kabels en draden passen in geen enkel interieur. Ik bied u daarom een uitstekende oplossing voor de vervelende kabels en draden van uw multimediatoestellen: thuisnetwerken! Zet uw films, muziek en meer op één toestel en speel deze af in verschillende kamers.

 

Contacteer mij

Vertrouw op ervaring en kies voor De Duizendpoot! U kunt mij telefonisch contacteren voor meer informatie of advies over werken in heel Vlaanderen.